Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Indien deze e-mail onleesbaar is, klik dan hier om hem online te bekijken.

multimedia dagen 2008
 
je nieuw talent voor de school van morgen!
partners


www.multimediadagen.be
 
wat als mijn pc crasht?

Komen bovenstaande uitspraken en vragen in de school regelmatig naar boven, lees dan de onderstaande tekst aandachtig.

Multimediadagen

Verschillende ict- en onderwijspartners met een hart voor onderwijs hebben hun krachten gebundeld om in een ontspannen sfeer en drempelverlagend, leerkrachten te laten zien hoe fijn, bevorderlijk en verruimend ICT in de klas kan zijn. Het is normaal als ICT niet in de opleiding meegegeven is, men onwennig, bang en weigerachtig staat tegen deze vernieuwing. Hoe kan je goed werken aan de eindtermen ICT wanneer je er niet voldoende bent opgeleid.
Daarom organiseren Microsoft en zijn partners de Multimediadagen. Deze dagen bestaan uit twee onderdelen: het educatieve en het entertainment gedeelte.
Per provincie vragen we een bekende landgenoot die voor de ontspanning zal zorgen en hebben we een volledige klas klaar staan om samen met jullie op een leuke manier alle mogelijkheden van ICT in de klas te ontdekken. Jullie kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn van laptops, projectoren, digitale borden en netwerk kopieermachines. Op het einde ga je naar huis met het gevoel 'dit kan ik ook' en zal je heel anders aankijken tegen het educatieve en pedagogisch gebruik van ICT in de lespraktijk.


 

Wat doen we in jouw provincie?

Dit leuke project biedt slechts plaats voor 300 personen per provincie dus als je een aangename, ontspannende avond wenst mee te maken, moet je wel snel inschrijven. Dit kan je doen door te klikken op de knop 'Schrijf in'.Klik op je provincie, ontdek wat we doen in jouw provincie en schrijf in. Nadien krijg je een bevestiging, welke als toegangsticket, kan gebruikt worden. We wensen U alvast een fijne en leerzame avond toe.


 

Contactpersonen

Dirk Daelemans
Partners in learning - Manager Vlaanderen
v-dirkd@microsoft.com

Christian Ramioul
Business Manager Education
cramioul@microsoft.com

Kristien De Caluwé
Integrated Marketing & Communication Manager
i-krisde@microsoft.com 
<microsoft>