Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Beste leerkracht,

Bezieling. De bevlogenheid om je leerlingen een vreemde taal aan te leren. Misschien wil jij die passie ook doorgeven tijdens vakantieperiodes?

Kom dan als leerkracht lesgeven bij Ruysschaert!
Bij Ruysschaert gaan we op taalavontuur: we duiken in een taalbad, kraken de code van de grammatica en springen over de vreemde taallat. We dagen onze leerlingen uit om hun grenzen op te zoeken. En te verleggen. En dat doen we met mensen zoals jij – gepassioneerde leerkrachten.

Ga met ons mee
Ben jij een enthousiaste leerkracht Engels, Nederlands, Frans of Duits? Ga jij tot het uiterste om het beste uit je leerlingen te halen? Wil jij je leerlingen motiveren, inspireren en met plezier doen leren? Dan ben jij de geknipte persoon om samen met onze leerlingen in ons taalbad te springen.
Klik verder naar onze website voor meer info of mail meteen je cv naar maite@ruysschaert.be

 

 

Of maak je leerlingen warm
Misschien ken je een leerling die zijn taalgrenzen wil verleggen? En als aanvulling op de taallessen tijdens de schooluren zin heeft in een taalavontuur tijdens de vakantie? Stuur een mailtje naar info@ruysschaert.be en wij bezorgen met plezier enkele folders voor je leerlingen, collega’s ...


Hartelijke groet,

Ruysschaert Language Academy

09 281 01 53 | info@ruysschaert.be | www.ruysschaert.be | Facebook