Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Ga op uitstap met je klas!

Hé, jij daar! Niet te lang meer wachten om die volgende schooluitstap of excursie te plannen. KlasCement is ook the place to be als je die komende stadswandeling of schoolreis goed wil voorbereiden. Maak je na het zien van al dit moois gebruik van het materiaal van je collega's? Laat een reactie achter! Want delen loont.

Kiezen maar: Antwerpen, Brugge of Gent

25 tips voor de komende zeeklassen 

Ontdek op zeeklas de geheimen van de zee! Maar zorg eerst voor een goede voorbereiding. Het stappenplan om te douchen, kamerregels, medische fiches en natuurlijk verschillende quizjes. Dit zijn alle tips van je collega's.

50 tips voor toffe bosklassen 

Leraressen Hilde en Griet, ICT-coördinator Tim, ondersteuner Lien ... Al deze onderwijsmedewerkers deelden hun materiaal met jou om er een onvergetelijke bosklas van te maken. Dit zijn ze alle 50.

Op reis, en toch gewoon in je klas

Een letterlijke staycation. Gebruik virtual reality om je klas niet uit te komen en je leerlingen toch te verbazen met een nieuwe en inspirerende omgeving! Je directie zal het graag horen. cool Zo neemt Luc zijn klas mee naar Jeruzalem en bezoekt Bart met zijn leerlingen het antieke Pompeii

Goeie reis!