Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

 

Bezoek de stand van Departement Onderwijs op SETT Gent

Op 23 en 24 oktober vindt in Flanders Expo in Gent het nieuwe onderwijsevenement SETT Gent plaats. Bezoek op SETT de stand van Departement Onderwijs, en laat je verrassen door de vele innovatieve onderwijsprojecten. Ontdek tijdens verschillende infosessies hoe KlasCement, Klasse, eTwinning, Het Archief Voor Onderwijs en nog vele anderen je kunnen ondersteunen bij jouw lessen!

 

De Leraarskamer

Daarnaast kan je ook een bezoek brengen aan De Leraarskamer, vlak naast de stand van Departement Onderwijs. Neem een koffie, zet je op een van de bankjes en kom tot rust in het hart van de SETTbeurs. De Leraarskamer is dé plek bij uitstek om inspirerende collega’s te ontmoeten en deel te nemen aan verschillende interactieve evenementen. Ontdek hoe leerlingen kijken naar het onderwijs op de Leerlingencatwalk, stel je eigen ideeën voor tijdens de TeachMeet of ontmoet jouw favoriet spreker tijdens een van de Meet & Greets. Het kan allemaal in De Leraarskamer op SETT!

 

De Digitaal Leren award

Op SETT komt iedereen die bezig is met innovatief onderwijs samen, het ideale moment om enkele van deze innovatoren in de bloemetjes te zetten. Nomineer voor 20 september jouw favorieten voor een van de vijf SETT Awards, en wie weet gaat hij of zij wel met een mooie prijs naar huis!

Aarzel zeker ook niet om jezelf te nomineren voor de Digitaal Leren Award. Deze kan worden gewonnen door iedereen die actief lesmateriaal deelt via KlasCement. Alles wat je hoeft te doen is jezelf nomineren via dit formulier, en dan wachten tot 23 oktober, wanneer de SETT Awards worden uitgereikt in De Leraarskamer!

 

Je hoort het, SETT Gent worden 2 dagen om niet snel te vergeten. Wil jij deel uitmaken van de eerste editie van SETT Gent? Registreer je dan nu voor een gratis beursbezoek via deze link.

 

In samenwerking met volgende partners:

       
       

 

Met de steun van: