Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

KlasCement reikt prijzen uit

Nog meer dan vorig jaar ontvangen we dagelijks interessante documenten, links naar fijne sites, aankondigingen, praktijkvoorbeelden, leerrijke software … En zo blijft jullie site groeien. We zijn onder de indruk van alle hulp! Bedankt!

Wil je ook eens wat leerobjecten delen? Surf naar KlasCement, kies NIEUWS, SITES, DOCS, WARE of KRANT in de blauwe balk en kies dan TOEVOEGEN in de oranje balk.

Wil je ons vrijwilligersteam wat versterken? Wekelijks een uurtje vrijmaken om te helpen bij de moderatie van wat wordt ingestuurd? We kunnen alle hulp gebruiken nu KlasCement nog meer gebruikers en inzendingen begint te kennen. Zeker als je vaak iets inzendt, is het te overwegen om mee te helpen modereren. Bovendien zet KlasCement mooie bijdragen en helpende handen graag in de bloemetjes!

Een dikke proficiat aan deze twee vrijwillige moderatoren voor hun onafgebroken inzet op allerlei vlak. We vragen ons vaak af waar we maar zouden staan zonder de dagelijkse inzet van Katrien De Groote en Willy Vermaelen. Zij ontvangen het SMS Spel van Educos.

Voor prachtige bijdragen sturen we Vicky De Proft en Noemi Van Baelen graag het SMS ZKWRDNBK van Educos.

Nesrin Cingoz, Tom Mortier, Cobie Van de Ven, Luc Vandewalle en Dirk Van Goethem ontvangen een waardebon van Boudewijn Seapark in Brugge. Ook Jos Delbeke en Jeroen Marechal krijgen er eentje omwille van hun bijdragen aan de Hot Potatoes website.

Wens je ook kans te maken? Het volstaat jouw lestips of lesmateriaal te delen. Of ons wat te helpen.