Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Nieuw: deelsite met lesmateriaal voor bso en tso

Ben je een leraar in een arbeidsmarktgerichte opleiding? Hulp nodig om in deze coronacrisis technische vaardigheden digitaal mee te geven aan je leerlingen? Om jullie te helpen staat er een nieuwe deelsite op KlasCement! 

Welk materiaal voor tso en bso staat op die deelsite? 

Op klascement.net/innovet/ vind je bestaande (digitale) leermiddelen die geordend zijn volgens de studiegebieden en vakken in de 2e en 3e graad secundair onderwijs (tso/bso). Deze demowebsite is nog maar een begin. Dit najaar volgen er een heleboel lesplannen, filmpjes, handleidingen en digitale lessen.

InnoVET?

‘Innovatie in arbeidsmarktgerichte opleidingen’; daar staat InnoVET voor. Het initiatief bestaat momenteel uit dertien projecten die dit schooljaar vernieuwend en deelbaar lesmateriaal voor bso en tso ontwikkelen.

Werken we samen?

Laten we samen op zoek gaan naar vernieuwend materiaal om te delen. We dagen jullie uit om zelf, of samen met partners zoals bedrijven, sectoren of andere organisaties zoveel mogelijk lesmateriaal naar ons door te sturen.

Ondertussen werken wij en de Regionale Technologische Centra met de InnoVET-partners verder om in het najaar een nog rijker en gevarieerder aanbod te lanceren.