Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

 • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
 • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Meer info over alle nieuwsbrieven van KlasCement

We hebben bij KlasCement een eigen nieuwsbriefsysteem ontwikkeld dat sinds januari ingebruik is genomen. En we zijn er trots op! Het heeft wel nog wat kinderziektes, maar geleidelijk aan staat het systeem volledig op punt. Hopelijk loopt ook de verzending van deze nieuwsbrief succesvol. Intussen hebben we vier verschillende nieuwsbrieven. Op alle nieuwsbrieven kan je abonneren via je profiel, behalve op KC Echo. Een overzicht:

 1. KC&Co
  Dat is de commercieel getinte nieuwsbrief. Uitgeverijen, organisaties, firma's die hun (betalend) aanbod aan onze leden wensen kenbaar te maken, maken hier gebruik van. Om te vermijden dat we je zouden overdonderen met allerlei van die mails, versturen we er maximaal één per week en vragen we de verzender ook om financiële steun. De middelen die de overheid ons gunt zijn immers lang niet meer voldoende om KlasCement te onderhouden. Sinds januari hebben we onze leden al een voordelig aanbod kunnen sturen van o.a. BoudewijnSeapark, Jeka, Sportpaleis Antwerpen, Multimediadagen, ... .
 2. KC&Zo Weekend
  Deze nieuwsbrief ontvang je sinds 12 januari. Telkens op zaterdag. In het begin resulteerde het succes in een enorme vertraging van onze website, maar daar werd aan gesleuteld. In de nieuwsbrief vind je alle toekomstige onderwijsactiviteiten die via KlasCement werden aangekondigd en de vijf laatste bijdragen bij elke bouwsteen: Sites, Docs, Ware, Krant. De nieuwsbrief wordt geheel automatisch opgesteld en verstuurd. Zo kunnen we onze zaterdag nuttiger besteden (vaak ook aan KlasCement natuurlijk ;-).
 3. KC&Zo
  KlasCement en zo ... In deze nieuwsbrief lees je tips over onze website, nieuwigheden, plannen. De nieuwsbrief die je nu ontvangt is de allereerste KC&Zo. We versturen 'm als er nieuws is en als we tijd vinden om het te bundelen. Het systeem waarmee we de nieuwsbrief samenstellen is uniek! We bepalen per item wie het zal ontvangen (afh. van welk vak je geeft, je onderwijstype, je functie, je provincie, ev. zelfs man of vrouw, ...) en wanneer. Zo kan het zijn dat elk lid een andere nieuwsbrief krijgt, met informatie specifiek op jouw professionele functie afgestemd.
  Als je deze nieuwsbrief ontvangt, ben je geabonneerd op KC&Zo en ontvang je ook KC&Zo Weekend.
 4. KC Echo
  Dit is een PDF-nieuwsbrief die we zelf uitsturen naar pedagogisch begeleiders, beleidsmakers, partners van KlasCement, ... In de nieuwsbrief blikken we terug op bereikte resultaten en kondigen we enkele grote plannen aan. Abonneren kan enkel op verzoek via mail.
Lees het archief van alle nieuwsbrieven online.