De Toekomstdroom : Musicalpakket


Heb je zin om met jouw school eens een echte musical op poten te zetten, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of doe je dit al jaren, en heb je eens zin in een nieuw verhaal?

Poolster Producties schrijft musicals op maat van een lagere school. Het zijn volledig nieuwe verhalen met maatschappelijk relevante thema’s zoals klimaat, racisme en verdraagzaamheid.

Onze kant-en-klare musicalpakketten bevatten: een opvoerlicentie, script, muziek, partituren, geanimeerde achtergrond projecties, dans tutorials, lesmap, knutselmap, draaiboek, 2 kindermuziekboeken, template voor drukwerk en harmonie partituren.

Natuurlijk is elke school, elke leerling en elke leerkracht anders. Daarom kan je ook een persoonlijk pakket samenstellen met de elementen uit het all-in pakket. Je kan ons ook steeds contacteren met jouuw specifieke wensen. Zo kunnen wij zelf bijvoorbeeld ook langskomen om workshops te geven en de leerlingen en leerkrachten te begeleiden. Alles is bespreekbaar.

In De Toekomstdroom wordt de milieuproblematiek als voornaamste thema op een speelse en ludieke wijze naar voren gebracht. Daarnaast is het een warme oproep voor naastenliefde, ongeacht wie of wat je bent.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Poolster Producties
Organisatie