De Bedankwand

Het einde van het schooljaar nadert.
Tijd om iedereen die het afgelopen schooljaar iets voor onze school heeft betekend, te bedanken voor de belangeloze hulp en inzet. Met de bedankwand (of het bedankpad) kunnen hulpouders, vrijwilligers en opa's en oma's, op een originele manier bedankt worden voor hun inzet. Maar ook het hele team met onderwijsgevenden, stagiairs en invallers kunnen met een bedankkaartje op de muur bedankt worden.

Ouders en leerlingen kunnen met hun kaartje de docent bedanken voor alle fijne momenten, maar ook voor bijvoorbeeld het extra beetje hulp en steun toen het even niet zo goed ging. Voor de schouder om even op uit te huilen of het fijne gesprek dat we allemaal weleens nodig hebben. Met een leuk kaartje kunnen uiteraard ook de leerlingen bedankt worden voor hun inzet en de fijne tijd samen of een
persoonlijk kaartje voor een kind dat veel betekend heeft voor een ander kind of de school. 

De prachtige en fleurige wand zal ook een stimulans zijn om door te gaan met dit goede werk. Met één of meerdere posters uit het pakket kan de wand gestart worden. Door het uitdelen van de folders kan elke docent uitleg geven aan de leerlingen en het verhaal ‘Belangeloos pad’ voorlezen. Ook kunt u het verhaal nog eens bij de wand ophangen of meegeven aan hulpouders of vrijwilligers. Bij de wand kan iedereen zijn eigen kaartje ophangen en zo wordt het een fleurige bedankwand voor en door iedereen.              

DMS educatief
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
kleuter
bulo
lager
lager
lager
Niet vakgebonden
Info
Fysiek materiaal
Gepubliceerd: 19-09-2016
Nummer: 66228
Categorie
Materiaalpakket
Trefwoorden
Bedankwand