Tacobot : De uitdagende robot met sensorhoeden en ook bestuurbaar met een app

Tacobot met zijn verschillende sensorhoeden
pmot

TacoBot is een stapelbare codeerrobot die is ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder. Hij leert kinderen coderen met schermloze codering, zoals bij de BeeBot, en coderen met iconen, slepen-en-neerzetten, die perfect is voor het bevorderen van kritisch denken en het oplossen van problemen. TacoBot helpt kinderen vroege STEM-vaardigheden te leren tijdens het spelen en plezier maken.

Stapelen
Stapelen is de meest intuïtieve en eenvoudigste manier van bouwen. Het kan tegemoetkomen aan de behoeften van kinderen bij het verkennen en creëren van verschillende robots, terwijl het de handigheid en het bevattingsvermogen van kinderen in de jongere leeftijden aanpast.

Geavanceerd spel
Er zijn drie verschillende manieren voor de perceptie/controle/programmering van TacoBot om te voldoen aan de fysieke en psychologische groeibehoeften van kinderen van verschillende leeftijden. Hierdoor kan TacoBot kinderen blijven aantrekken en tegelijkertijd de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen van vier jaar en ouder bevorderen.

Schermvrije codering en slepen-en-neerzetten codering
TacoBot heeft twee verschillende programmeermethoden, een gebruiksvriendelijke programmeur op afstand, geen telefoon of tablet vereist, via drukknoppen en via iconen (versleepbare codering), die het logisch en programmeerdenken van kinderen zo vroeg mogelijk kan ontwikkelen. De programmeerresultaten worden in realtime teruggekoppeld naar TacoBot om het plezier van het leren van kinderen te vergroten.

Om te voldoen aan de creatieve behoeften van kinderen, heeft TacoBot een aantal uitbreidingsmogelijkheden. Kinderen kunnen de lichaamsdelen van TacoBot vervangen, plug-in apparaten toevoegen aan TacoBot en zelfs met Lego bouwen om TacoBot verschillende mogelijkheden te geven en meer gameplay te ontdekken.

Verschillende sensorcombinaties.
TacoBot heeft een aantal verschillende hoeden, die overeenkomen met geluidssensoren, ultrasone sensoren en lichtsensoren, waardoor TacoBot de bijbehorende signalen kan detecteren en een verscheidenheid aan interactief plezier kan brengen.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
PMOT
Organisatie

Ontdek ook

Bekijk alle