WISPERpro : De verbeelding in de pen prikkelen

Logo Toegevoegd door WISPER vzw op 13.04.2017
Nascholing of activiteit

Als kind hebben we fantasie in overvloed. Maar hoe ouder we worden, hoe moeilijker we het lijken te hebben om er op los te fantaseren. Een beetje prikkelende schrijfopdrachten helpen om onze verbeelding weer de vrije loop te laten. 

In deze WISPERpro laten we dan ook heel wat schrijfopdrachten op je los. Die mag je naar hartenlust stelen en naar je hand zetten. Meer, we reiken je ook een paar handige trucjes aan waarmee je zelf snel toffe opdrachten bedenkt. En dat voor de doelgroep, de leeftijdscategorie en het niveau waarmee jij werkt.

Met welk literair genre je ook aan de slag wil, voor welke leeftijdscategorie of welk niveau ook, na deze WISPERpro weet je verbeelding in elke pen te stimuleren. 

---

Wist je trouwens dat je gratis een collega mag meebrengen naar elke WISPERpro cursus waarvoor je bent ingeschreven? Vermeld dan de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief 'Gratis PRO deelnemer' en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.


Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
Lager 1e, 2e, 3e graad
NederlandsAnderstalige Nieuwk. - NT2
Secundair 1e graad A en B
ASO 2e, 3e graad
BSO 2e, 3e, 4e graad
KSO 2e, 3e graad
TSO 2e, 3e, 4e graad
NederlandsOKAN - NT2
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
creatief schrijvencreatieve schrijfopdrachtpenprikkelenschrijfopdrachtschrijvenverbeeldingWISPERprocreativiteitkunst en cultuurliteratuurtalen
Thema
kunst en cultuur  literatuur  creativiteit