Online workshop : Digitaal schoolbord

volgeschreven krijtbord
Pixabay

Als studente Pedagogische Wetenschappen doe ik in het kader van mijn masterproef een onderzoek naar de ervaring en het gebruik van een digitaal schoolbord bij leerkrachten van een wetenschapsvak in de derde graad secundair onderwijs.

Voor het onderzoek kan de leerkracht deelnemen aan een workshop. Deze workshop bestaat uit:

  1. Het volgen van een online e-course ( ongeveer 2 u.), gemaakt door Odisee Co-Hogeschool (vanaf begin februari). In deze worskhop krijgt u de kans om op een interactieve manier kennis te maken met het digitaal schoolbord en verschillende toepassingen ervan. 
  2. Een les voorbereiden waarbij u het digitaal schoolbord actief gebruikt (vanaf midden februari tot maart). De les zal bijgewoond door de onderzoeker en heeft betrekking op een wetenschappelijk vak in de derde graad secundair onderwijs.
  3. Een constructief gesprek (ongeveer 30 min. – 1 u.) na de observatie van de les naar uw ervaring met de e-course en het digitaal schoolbord. 

Bent u of kent u een leerkracht die hiervoor interesse heeft, gelieve mij te contacteren en dan kan een gepast moment voor dit onderzoek afgesproken worden.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Jennifer De Vriendt
Student (niet lerarenopleiding)