Themawerking en activiteiten

wereldbol
Pixabay

Op dinsdag- en donderdagnamiddag creëren we aan de hand van 'themawerking en activiteiten' zinvolle oefenkansen Nederlands waar het actief functioneren en integreren in de maatschappij centraal staan.

Op deze manier kunnen de deelnemers kennismaken maken met verschillende thema's zoals: voorbereiding op sollicitatiegesprek, werken, diensten in Ieper, cultuur, de school van de kinderen, gezondheid...

Deze lessen worden aangevuld met (vrijetijds)activiteiten zoals: vrijwilligerswerk, sportactiviteiten, spellennamiddag, bezoeken aan diensten, kookactiviteit... Waar mogelijk maken we kennis met en sluiten we aan bij bestaande initiatieven (bijvoorbeeld: buurtsport, dienstencentra) waar de deelnemers in dialoog gaan met anderen en op deze manier hun netwerk kunnen uitbreiden.

 

Bijdragen in verband met activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de meest recente ontwikkelingen in de strijd tegen het Coronavirus. Volg de informatie op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus en https://www.info-coronavirus.be/nl/ . Contacteer de organisator bij twijfel.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Argos vzw
Organisatie