Bijdragen in verband met activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de meest recente ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus. Volg de informatie op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus en https://www.info-coronavirus.be/nl/. Contacteer de organisator bij twijfel.

Theatervoorstelling : Mevrouw Drupjes

actrice

Sprankelend educatief kindertheater over water. Mevrouw Drupjes, steeds in haar nupjes, neemt - door het water van de zee - allen mee. Mevrouw Drupjes werd in opdracht van de Water Intercommunale IGEMO door Tine Hofman geproduceerd. Er is een voorstelling voor kleuters en voor eerste graad basisonderwijs. Deze vertelproductie met als thema ‘water’ is een speelse aaneenschakeling van een golfje poëzie, een druppel fabel, een kubiekje filosoferen met kinderen, kabbelende woordspelingen en een bruisend verhaal. We shaken dit met de nodige danspasjes en de inbreng van de kinderen lekker door elkaar. De blauwe draad bij alle fragmenten zorgt ervoor dat kinderen telkens weer aangenaam verrast zijn en op ‘sleeptouw genomen‘ blijven.

Mevrouw Drupjes kan in theaters, scholen, bibliotheken, jeugd- en buurthuizen en gelijkaardige locaties opgevoerd worden.

 

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Kip van Troje
Organisatie