Inspiratiedag Ideaal(Duaal) Leren

innovatieve symbolen
Afbeelding van Pete Linforth via Pixabay

Hoe integreer je technologie in nieuwe leeromgevingen, in de les en op de leerwerkplek? Hoe kan technologie helpen om een verbinding te maken tussen leren in verschillende leeromgevingen, om de leerkwaliteit te verbeteren en lerenden beter te begeleiden? En hoe kies je uit de overvloed aan technologische applicaties?   
 

Experts & insights 
Op de inspiratiedag Ideaal(Duaal) leren maak je kennis met technologische mogelijkheden om leermethoden vorm te geven en leertrajecten te ondersteunen, en ontdek je hoe learning analytics helpen om lerenden beter te begeleiden. Wetenschappelijke inzichten combineren we met de praktische inzichten van scholen en bedrijven. Veel scholen, onderwijsinstellingen en bedrijven zijn de uitdaging reeds aangegaan om hun lerenden de beste kwaliteit te geven en vonden oplossingen in nieuwe digitale tools. Ontdek hoe zij dit hebben aangepakt.  
 
Finale IdeaalDuaal 
Maar dat innovatieve ideeën ook ruimer kunnen gaan, toont IdeaalDuaal, de innovatiewedstrijd die mikt op nieuwe technologische ideeën die onderwijs en de bedrijfswereld beter op elkaar kunnen afstemmen. Uit meer dan 100 inschrijvingen selecteerden we 5 sterke finalisten die hun idee pitchen aan onze jury. Hoe kunnen hackatons, escape rooms en gamifications een oplossing bieden? Je ontdekt het op de finale van IdeaalDuaal!  
 
Schrijf je in vóór 23 april 2020!  

 

Bijdragen in verband met activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de meest recente ontwikkelingen in de strijd tegen het Coronavirus. Volg de informatie op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus en https://www.info-coronavirus.be/nl/ . Contacteer de organisator bij twijfel.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
SYNTRA VLaanderen
Organisatie