Bijdragen in verband met activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de meest recente ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus. Volg de informatie op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus en https://www.info-coronavirus.be/nl/. Contacteer de organisator bij twijfel.

Wie traint wie?

BLABLA-logo

Welkom bij een 12-daags mentorprogramma voor diegenen die NVC in elke omgeving willen delen, met Marianne Göthlin en Corrylaura Van Bladel.

We zouden graag willen dat je vanuit dit programma krachtig loopt, bereid om NVC te delen met helderheid en vreugde van jou, om fouten te maken en om te gaan met eventuele reacties; met NVC als je natuurlijke spontane taal die je spreekt met de mensen die je ontmoet.

Voor wie?

Voor iedereen die enthousiast is over NVC en onderweg is om dit te implementeren en te delen in je persoonlijke en / of professionele leven. Het kan zijn dat je begint als trainer, een praktijkgroep leidt, NVC introduceert op je werkplek of gewoon in je familie / gemeenschap.

Om u een idee te geven, in onze vorige groepen hadden we:

Trainers - HR-managers - leraren - leiders in zakelijke omgevingen en uit social profit-gebieden - coaches / therapeuten - consultants - bemiddelaars - kandidaten op weg om een gecertificeerde NVC-trainer te worden, en mensen die sterk toegewijd zijn aan NVC en hier om te vinden duidelijkheid en kracht voor hun volgende stappen.

Dus eigenlijk richt dit programma zich op iedereen die wil groeien op het gebied van het implementeren en delen van NVC-waarden in elke setting.

Waarom voor ons kiezen?

De principes van NVC in actie! Er zijn veel manieren om te leren. We zijn verheugd dat we onze vorm hebben gevonden die de droom van Marshall Rosenberg voor NVC sterk weerspiegelt, inclusief lesgeven en delen. Daarom benadrukken we een wederzijds proces waarbij autonomie, zelfevaluatie, co-creatie en individualiteit centraal staan.
Vanuit een uitgebreide ervaring met het delen van NVC, allebei meer dan 20 jaar, kijken we ernaar uit om onze expertise en vaardigheden te delen en samen te voegen met die van jou.
We koesteren diversiteit en dromen daarom sterk van een internationale groep.
Voor deelnemers aan dit programma bieden we de mogelijkheid om deel te nemen als waarnemer en te leren van onze belangrijkste trainers in Blabla's programma's in heel België, zowel in ons open aanbod als in in-company training.
En last but not least: aangezien we gecertificeerde trainers zijn, tellen deze trainingsuren mee voor de certificatieprocedure.
Hoe?

We willen ruimte maken om veel aspecten van het delen van NVC uit te proberen in een veilige en creatieve omgeving. Onze focus zal liggen op hoe te leven en een rolmodel te zijn voor NVC terwijl je je inzichten en vaardigheden deelt.
We kijken ernaar uit om samen met jou een ondersteunende leeromgeving te creëren, waar iedereen wordt gezien als een leraar en leerling. We zullen met u delen hoe we het doen in onze trainingen en het ook samen met u doen, op een manier die waarden weerspiegelt zoals inclusie, transparantie en gedeelde verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor jou, in je ritme, zonder druk, om korte presentaties te maken, je ideeën uit te proberen ... en feedback te krijgen van trainers en deelnemers. We zullen je ondersteunen om je eigen stijl van lesgeven / delen te vinden met je eigen voorbeelden die kunnen bijdragen.
Empathieondersteuning is inbegrepen tijdens en tussen de trainingsdagen in.
We gebruiken hoogwaardige materialen zoals werkbladen, posters, flowcharts, dansvloeren etc.
Elke deelnemer ontvangt wat visferamateriaal dat bij de prijs is inbegrepen (oefenboek, NVC-kompas, ICC-kaart, poster).
Inhoud

We behandelen gebieden zoals:

Het plannen en uitproberen van het combineren van inhoud, praktijk en proces terwijl u NVC deelt
Materiaal, en oefen om het te gebruiken met groepen (visfera, dansvloeren, blabla, poppen ...)
Hoe de training aan te passen aan verschillende groepen zoals inhouse of publiek
Workshops bouwen met verschillende leerstijlen
Feedback en allerlei reacties beheren
Hoe kom je over vanuit een power-with attitude, ook als je een autoriteitsfunctie hebt
Op maat gemaakte verdiepte training op onderdelen die u kiest (schuldgevoel, woede, bemiddeling, enz.).
Belangrijkste differentiaties
Je vertrouwen en kracht vinden, de faalangst beheersen
Leeractiviteiten delen
Groepsbesluitvorming
Conflicten beheren
Ter ondersteuning van co-creatie, gemeenschap, empathie ondersteuning ... bieden we elke bijeenkomst de mogelijkheid om de middag / avond aan te komen voordat we beginnen.

Taal

We spreken Engels. Wij bieden vertaling naar het Nederlands / Engels indien nodig en u bent ook welkom om in het Nederlands te spreken.

Trainer: Corrylaura Van Bladel, België, begon met het delen van NVC in 1998, onderweg gecertificeerd, en heeft nu 20 jaar later een organisatie opgebouwd met een team van trainers die NVC (langdurige) trainingen aanbieden in vele omgevingen, zoals gezondheidszorg, onderwijs , zakelijke en social profit gebieden. Corrylaura is gepassioneerd over het delen van NVC-bewustzijn en -vaardigheden op een manier die integratie en duurzaamheid ondersteunt. www.blabla-blabla.be

Trainer: Marianne Göthlin, Zweden, gecertificeerd als CNVC-trainer 1998. Marianne deelt NVC internationaal en werkt samen met trainers in verschillende landen. Ze is gepassioneerd door 'levende NVC' en voedt educatieve omgevingen / systemen met vaardigheden om samen te leven, leiden en leren vanuit verbinding. Hiervoor heeft ze pedagogisch oefenmateriaal gemaakt in verschillende talen. www.skolande.se

Optionele toevoeging

3 trainingsdagen met twee CNVC-assessoren - 23-25 januari 2021

Dit is een optionele training voor deelnemers die geïnteresseerd zijn in het CNVC-certificeringsproces en willen leren van degenen die dat proces hebben. Ook als u geen kandidaat bent voor certificering kunnen we dit ten zeerste aanbevelen voor de specifieke leermogelijkheden. Deze training staat open voor het publiek, meer informatie is binnenkort te vinden op onze website (merk op dat dit niet is inbegrepen in de prijs en een aparte registratie vereist).

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Blabla BVBA
Organisatie