Bijdragen in verband met activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de meest recente ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus. Volg de informatie op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus en https://www.info-coronavirus.be/nl/. Contacteer de organisator bij twijfel.

WISPERpro | Dansoefeningen: beelden als inspiratie

Logo WISPER vzw
WISPER vzw

Foto’s en beelden als inspiratie bij het opbouwen van danslessen? Het kan! Op deze bruisende dag maken we de ideeën los om tot boeiende en originele dansoefeningen te komen.

​We vertrekken van beelden uit de actualiteit, uit tijdschriften, kunstboeken. Beelden over eenzaamheid, over de natuur, over stilte. Nadien bekijk je elke foto gegarandeerd met andere ogen!

​En wees gerust: lang zal het niet duren om onze ideeënstroom op gang te brengen. En zo ga je naar huis met bakken inspiratie. Voor oefeningen, maar ook voor mooie scènes en misschien zelfs voor het maken van een hele voorstelling met je groep!

Doelgroep: Voor iedereen die kinderen, jongeren of volwassenen op een actieve manier wil laten kennismaken met dans en beweging: sociaal-cultureel werkers, jeugdwerkers, dansdocenten, kunsteducatieve begeleiders.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
WISPER vzw
Organisatie

Ontdek ook