Bijdragen in verband met activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de meest recente ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus. Volg de informatie op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus en https://www.info-coronavirus.be/nl/. Contacteer de organisator bij twijfel.

Voorstelling zorgmateriaal : De Taalkanjers, taalstimulerende zorg op elk niveau

Cover van materiaal De Taalkanjers Zorg

Inhoud?
Uitgeverij Plantyn wil elke leerkracht, elke zorgondersteuner en elk team zo goed mogelijk ondersteunen bij het realiseren van een geïntegreerde aanpak waarbij elke leerling optimale ontwikkelkansen krijgt in de klas. 

Bij het basisaanbod van Taalkanjers heeft Plantyn nu een extra aanbod ontwikkeld specifiek om leerlingen te ondersteunen die op verschillende taalniveaus werken.

Dit aanbod focust op (taalarme) leerlingen die een extra duwtje nodig hebben maar ook op diegene die een grotere taalachterstand hebben opgelopen ten opzichte van de klasgroep.

Daarnaast is er ook motiverend en heel gevarieerd materiaal voor anderstalige leerlingen om hen naast de taalbadklas ook zelfstandig te laten werken in de klas.

In de workshop pakken we elk onderdeel vast en tonen we hoe je je als leerkracht als octopus kunt opstellen zonder uren voor te bereiden.

Waar?

docAtlas Antwerpen, zaal Kasjmier

Wanneer?
dinsdag 29 september van 17.00 tot 19.00 uur

Kostprijs?
deelname is gratis, registratie is wel verplicht

Corona-maatregelen
Indien er op het moment van de leeractiviteit nog steeds een afstand van anderhalve meter moet bewaard blijven tussen deelnemers kan de leeractiviteit helaas niet doorgaan in ons lokaal in docAtlas Antwerpen. De vorming zal dan doorgaan via een webinar op hetzelfde tijdstip.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?