Bijdragen in verband met activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de meest recente ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus. Volg de informatie op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus en https://www.info-coronavirus.be/nl/. Contacteer de organisator bij twijfel.

Toll-shop : Online begeleiden en opvolgen van studenten

Workshop
Pixabay

In het eerste deel van de workshop gaan we uitgebreid in op volgende vragen: Hoe volg ik cursisten op? Wanneer grijp ik in? Welke technische mogelijkheden bieden de verschillende leeromgevingen mij? Hoe ga ik om met de privacy van de cursisten op het leerplatform? Hoe staat het met mijn tijdsbesteding bij de opvolging? …

Tijdens het tweede deel van de workshop richten we onze aandacht op het geven van ‘feedback’. Je gaat praktisch aan de slag met verschillende soorten feedback. We kijken naar de ‘do’s-and-don’ts’ van schriftelijke feedback aan de hand van concrete voorbeelden. We gaan zelf aan de slag met audiofeedback. En we experimenteren met Kaizena, een leuke web 2.0- toepassing waarmee cursisten feedback kunnen geven op elkaars werk.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • cursistenopvolging,
  • feedback aan de hand van voorbeelden,
  • audiofeedback met Kaizena.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Toll-net
Organisatie

Ontdek ook