Bijdragen in verband met activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de meest recente ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus. Volg de informatie op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus en https://www.info-coronavirus.be/nl/. Contacteer de organisator bij twijfel.

Theatervoorstelling: Boom

Theatervoorstelling: Boom
MUWO

Theatervoorstelling Boom is kindertheater over milieu, vervuiling, afval en hoe we daar als mens mee omgaan. Met de nodige humor worden deze serieuze thema’s zichtbaar en voelbaar gemaakt voor een jong publiek. 

De boswachter bewaakt de laatste boom ter wereld. Hij kan alle hulp gebruiken, want er lopen rare figuren rond met snode plannen in deze wereld waar alles van plastic is. De boswachter verdenkt de houthakker. Maar is hij wel de schuldige? Of is het meneer Plastic, die de bomen heeft laten omhakken om plaats te ruimen voor zijn Fabric Plastic? En wat vind je van de koning, die de laatste boom opeist? Of van de heks die de lucht, de zee en het bos weer schoon wil maken, maar toch eerst de laatste boom wil omhakken? En wat doen die gekke actievoerders? 

 Wij organiseren cultuureducatieve activiteiten voor het onderwijs,
 jeugdwerking, feesten en bedrijven!
 Wij komen steeds naar jouw locatie op een door jou gewenste datum.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Muzische Workshops
Organisatie