Online Gezonde School sessies op 27/4 : schrijf je nu in!

gezondheidsthema's

Een gezondheidsbeleid uitrollen op school: je staat er niet alleen voor! Het Vlaams Instituut Gezond Leven, de Vlaamse Logo’s, VAD, Sensoa, Gezonde Mond en MOEV helpen je graag. Met dé Gezonde School-sessies op 27 april. Je ontdekt er praktische tools die je helpen om stap voor stap te evolueren naar een samenhangend gezondheidsbeleid. Want een gezonde schoolomgeving draagt bij tot de gezonde ontwikkeling van je leerlingen. Een omgeving waar iedereen beter van wordt, willen we dat niet al-le-maal?

Jij bepaalt over wat het gaat
Je kiest één thema: voeding, beweging en lang stilzitten, tabak, mentaal welbevinden, alcohol en drugs, gokken en gamen, relaties en seksualiteit of mondgezondheid. 

Voor wie?
Leraren, directies, zorgcoördinatoren, leerlingenbegeleiders, schoolondersteuners … Kortom: voor iedere school die oog heeft voor gezondheid. 

De infosessie richt zich op het basis- en secundair onderwijs. Zowel scholen uit het gewoon als het buitengewoon onderwijs kunnen deelnemen.

Waar en wanneer?
De sessies vinden online plaats op 27 april. De voormiddagsessie is voor het basisonderwijs (9.30 u. – 11.15 u.), de namiddagsessie voor secundair onderwijs (13.30 u. – 15.15 u.).

Kostprijs?
GRATIS

Inschrijven?
Is nodig! En dat doe je makkelijk hier.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?

Ontdek ook