InnoVET: Ontmoetingsdag


InnoVET staat voor innovatieve opleidingen in Vocational Education and Training (VET): innovatie in arbeidsgerichte opleidingen.

De voorbije twee schooljaren, 2019-2020 en 2020-2021, hebben heel wat scholen in het kader van een InnoVET-project lesmateriaal ontwikkeld dat ze graag met andere scholen willen delen. De thema's zijn zeer uiteenlopend, denk bijvoorbeeld aan Virtual Reality, auto's, Internet of Things en zorg.

Op negen november krijgen ze daartoe de kans op een heuse InnoVET-ontmoetingsdag.

Tijdens dit event geniet je van een keynote, volg je workshops en bezoek je de posterbeurs waarop de projecten, scholen en projectpartners voorgesteld worden.

Bovendien krijg je ook de kans om een workshop over computationeel denken of geïntegreerde STEM te volgen. Ook het Lerend Netwerk InnoVET wordt er voorgesteld met mogelijkheid tot inschrijven.

Ben je benieuwd naar het materiaal, houd dan alvast negen november vrij.

Het gratis event vindt plaats in het Hendrik Consciencegebouw in Brussel. De ontmoetingsdag richt zich tot alle leerkrachten van het bso, dbso en tso, dubbele finaliteit en finaliteit arbeidsmarkt. Geef je les in het aso en ben je geboeid door innovatie, dan ben jij natuurlijk ook van harte welkom.

Wil je alvast de projecten eens verkennen? Neem dan een kijkje op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/innovet-wat-hoe-en-waarom https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/innovet-projecten-schooljaar-2019-2020  https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/innovet-projecten-schooljaar-2020-2021

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
innoVET
Organisatie