Gratis testaccounts Bizzkidz of Bizzgames management games

Logo Bizzgames
Bizzgames Gamification

Schrijf in voor de landelijke Bizzkidz Management Competitie (www.bizzkidz.nl) en de Bizzgames management games (www.bizzgames.nl) voor het middelbaar Onderwijs. Er zijn diverse business games voor de verschillende niveaus. U kunt zich direct inschrijven of eerst een gratis testaccount aanvragen.

In deze webbased management games vormen drie tot vier deelnemers een managementteam van een fictieve onderneming. In een spannende en dynamische marktomgeving moeten zij elke ronde via het internet beslissingen nemen en de concurrentie te slim af zijn.

Jaarlijks worden de management games gebruikt op 250 scholen en instellingen in Vlaanderen en Nederland als project, aanvullende opdracht, geïntegreerde proef of in de vrije ruimte. Voor de flexibel inzetbare Bizzgames, waarmee de docent zelf de planning in het lesprogramma bepaalt, kan het hele jaar worden ingeschreven. Ook zijn er Engelstalige Bizzgames voor tweetalig onderwijs.

BitPress Educatie
Organisatie

Ontdek ook

Bekijk alle

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
secundair 1e graad a en b
aso 2e, 3e graad
bso 2e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
 vakken economie - SEI - boekhouding - bedrijfsbeheer, handel - kantoor - verkoop, grafische technieken, toerisme, voeding

volwassenenonderwijs alle
 vak

lerarenopleiding alle
 vak
ander Management
Info
Soort Nascholing of activiteit
Bijgewerkt19-09-2019
Nummer 15166
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
bedrijfssimulatiebedrijfsspelBizzgamesBizzkidzbusiness gameCLILCLIL Engelsgamegamificationgratis testaccountsmanagement gamemanagementgamemarktensimulatieictopkctalen