Het hybride kennisfestival Lees en tel mee, Live en Online


Het hybride Lees en tel mee kennisfestival 2022 is de gekende Nationale Dyslexie Conferentie van Lexima in een nieuw kleedje. Bij een live deelname op donderdag 13/10 wordt je ondergedompeld in een bruisende festivalsfeer op het tot de verbeelding sprekende terrein van de KNVB-Campus (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond) in Zeist (NL). Er is naast het kennisluik ook ruimte is voor ontmoetingen met collega-onderwijsprofessionals uit België en Nederland, entertainment en lekker eten & drinken. Ook het kennisluik wordt dit jaar iets anders aangepakt door de toevoeging van praktische workshops en verrassende dialogen aan de talrijke lezingen.  Is Zeist Nederland te ver of schikt de datum je niet? Dan kun je ook kiezen voor een Online deelname

Op het programma, dat nog volop aangevuld wordt, staan alvast lezingen over thema's zoals dyslexie, leesbevordering, kansengelijkheid, dyscalculie, meertaligheid, lezen & spelling.

Praktische info:

  • Live kennisfestival: donderdag 13 oktober, van 9 tot 17u. Bij een live deelname heb je ook toegang tot de volledige online leeromgeving tot 30/11. Het live kennisfestival gaat op volgende locatie door: KNVB-Campus Zeist, Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist, Nederland. Inschrijven doe je hier.
  • Only Online: je krijgt toegang tot de lezingen van Nederlandse en Vlaamse experts op het Lees en tel mee kennisplatform van 13/10 tot 30/11. Inschrijven doe je hier.

Belangrijke info bij inschrijving:

  • Betaling voor bezoekers uit België verloopt via factuur. Voor scholen: gelieve je instellingsnummer in het opmerkingenveld mee te geven.
  • Met het aanvinken van de algemene voorwaarden, geef je ook toestemming om de maandelijkse Lexima België nieuwsbrief te ontvangen. Je kunt je natuurlijk op elk moment uitschrijven.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?