Xerte Xpert: Cursus


Ben je benieuwd naar nog meer mogelijkheden van Xerte? In deze workshop ontdekken en bespreken we de mogelijkheden met verschillende interactiviteiten en voorbeelden om jouw Xerte-modules nog mooier en actiever te maken. We gaan direct aan de slag met de pagina’s die jouw module kunnen verrijken. Denk aan de adaptieve contentpagina, het gebruik van podcast en het dashboard van Xerte.

Er zijn twee delen van één uur waarin we (online) aan de slag gaan. Voorafgaand aan de workshop bereid je jezelf voor om tijdens het eerste deel daadwerkelijk met elkaar het gesprek aan te gaan om gezamenlijk te verkennen en onderzoeken. Daarna oefen je zelfstandig met Xerte en onderzoekt de mogelijkheden om te komen tot nieuwe inzichten.
Na het eerste deel kun je vragen stellen in het forum om aan de slag te gaan. Tijdens het tweede deel gaan we verder en maken we de vertaling naar jouw organisatie. We nemen je mee in het ontwerpen van modules en welke stappen je hierin kunt maken.

Aan het einde van de workshop heb je nog meer mogelijkheden gezien van Xerte en kun je daar verder mee aan de slag.  

Gebruik

Ervaring met Xerte is aangeraden. Heb je dat nog niet? Dan raden we je aan om eerst de workshop Xerte Basic te volgen.


DLearning: Trainingen en Workshop

Plaats en data

  • tot (op aanvraag)
  • Online
Kies passende professionalisering: lees de kijkwijzer.

Bestanden

Kosten

De cursus kost 149 euro per persoon. Voor een groep bedragen de kosten 425,00 euro voor een groep van maximaal vijf personen.
DLearning
Organisatie
Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.