Reality Composer en augmented reality: Cursus


Augmented reality spreekt tot de verbeelding en is in de leefwereld van onze kinderen al bijna een vanzelfsprekendheid. Maar hoe kan je AR in je klaswerking en lessen betrekken? In deze workshop gaan we aan de slag met verschillende apps en toepassingen om AR in jouw lessen levend en zelfs bijna tastbaar te maken. Je vergroot net de wereld van het leren met AR.

We ontdekken de app Reality Composer, zodat je naar de klas gaat met een AR-spel welke de leerlingen daarna helemaal zelf kunnen heruitvinden.

Gebruik

  • Betrek leerlingen bij de les door middel van beweging en fysiek onderzoek.
  • Creëer mogelijkheden om levensechte objecten op ware grootte te bekijken vanuit verschillende perspectieven, die in het echt vaak niet mogelijk zijn.
  • Leg de link tussen onderwijs en de echte wereld door leerlingen abstracte begrippen te laten visualiseren in de context van hun eigen omgeving.
  • Creëer interactieve ervaringen waar virtuele objecten reageren op handelingen in de echte wereld en waar objecten in de echte wereld triggers kunnen zijn voor virtuele ervaringen.

Reality Composer en Augmented Reality

Plaats en data

  • tot (op aanvraag)
  • provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen en Brussel (België)
Kies passende professionalisering: lees de kijkwijzer.

Kosten

Voor meer info: https://lab9pro.be/nl/onderwijs/opleidingen/reality-composer-en-augmented-reality-composer

Ontdek ook

Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.