Media spelen en leren in Early Childhood Education

Logo Toegevoegd door UCC op 20.01.2017
Nascholing of activiteit

International Course 20 of 30 ECTS

In deze cursus zal de student experimentele, esthetische en theoretische leerbenaderingen gebruiken in verband met digitale media in voor- en vroegschoolse educatie. De student zal ook zijn / haar competenties verbeteren in het toepassen van digitale media in vroegschoolse educatie met een focus op de actieve participatie van kinderen. Na afloop van de cursus zal de student kennis over digitale media hebben verkregen in een sociale en culturele context met een bijzondere nadruk op media, spelen en leren bij kinderen.

Deze cursus is ontworpen als een ​​full-time opleiding voor studenten van de lerarenopleiding basisonderwijs (kleuter + lager) die geïnteresseerd zijn in het gebruik van digitale media en op een nieuwe manier van omgaan met het spel van kinderen en leren. Studenten van andere relevante academische gebieden zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Studenten moeten ten minste één jaar van hun bachelordiploma hebben afgerond in hun eigen instelling om voor de cursus te worden aanvaard.

academische vereisten
Studenten moeten 2 jaar BA-niveau hebben afgerond voor het instappen in de cursus en een hoog niveau van Engelse taalvaardigheid hebben.

Waar
Campus Carlsberg, Kopenhagen, Denemarken.

Wanneer
Dit is een internationale cursus die loopt van het begin van februari 2018 tot eind mei (20 ECTS) of eind juni (30 ECTS). Studenten kunnen kiezen om naar huis terug te keren in het midden van juni en de schriftelijke opdracht daar te voltooien.

Studenten moeten beslissen of ze de cursus willen volgen voor 20 studiepunten of 30 ECTS wanneer dit van toepassing is voor de cursus.

Inschrijven

• Termijn voor de nominatie is 1 oktober 2017
• Deadline voor aanmelding is 1 november 2017

 

Meer informatie vindt u op UCCs website https://ucc.dk/international


Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
Lerarenopleiding
Hogeschool
Universiteit
Niet vakgebonden
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
CarlsbergChildhood EducationDenemarkendigitale mediaErasmus +internationale cursusKopenhagenLerenmediaminimakervroegschoolse educatie