Bijdragen in verband met activiteiten zijn onder voorbehoud en afhankelijk van de meest recente ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus. Volg de informatie op https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus en https://www.info-coronavirus.be/nl/. Contacteer de organisator bij twijfel.

Peer support op school, werken aan een verbindend schoolklimaat

logo conflixers

De Conflixers is een project van de Vlaamse Scholierenkoepel (VSK). Via de Conflixers willen we peer support promoten en ondersteunen in scholen en leerlingen inspireren, informeren en sterker maken.

Lijkt het je wel iets, een conflixersproject op jouw school, maar heb je nog geen helder idee van wat het inhoudt? Of wil je naast jullie reeds bestaande project een nieuw project starten waarbij leerlingen elkaar helpen? Nodig ons dan zeker uit voor een inspiratieworkshop. Als bezieler van de Conflixers kunnen we jullie wegwijs maken in de verschillende vormen en bekijken we samen welke vorm bij jullie schoolcultuur past.

Peer support kan een bijdrage leveren tot een verbindend schoolklimaat, waardoor het welbevinden vergroot en polarisering en pesten minder voorkomen.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan