Behaal je wereldwijd erkend taalcertificaat

Logo Toegevoegd door Ruysschaert Language Academy op 25.04.2018
Nascholing of activiteit

Honderden jongeren volgen jaarlijks een taalcursus bij Ruysschaert om hun taalkennis te versterken. Wil jij nóg een stap verder gaan en je taalkennis tot het hoogste niveau tillen? Dan kan je je bij ons voorbereiden op het Cambridge English taalexamen.  

Slagen voor dit officieel taalexamen van de Cambridge University betekent: een wereldwijd erkend taalniveau door meer dan 20.000 hogescholen, universiteiten, bedrijven en organisaties. Gewoon doen dus!

Doelgroep
Ruysschaert organiseert intensieve taalcursussen voor 12-18-jarigen. De voorbereidingsmodule op het Cambridge taalexamen is vooral relevant voor leerlingen van de hogere niveaus. 

Aanbod
Tijdens enkele English Courses bereiden we de leerlingen voor die zich hiervoor inschrijven. Bovenop het vaste dagprogramma van de English Course krijgen zij 6 uur extra les waarin we hen strategieën en methodes aanleren om goed voorbereid te zijn op het examen. 

Inschrijven
Interesse? Leerlingen kunnen zich kandidaat stellen voor deze extra module op basis van twee opdrachten. We selecteren max. 10 leerlingen per cursus.


Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
ASO 2e, 3e graad
Engels
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
Cambridge Englishtaalcertificaattaalexamentalen