Train The Trainer : Eerste hulp secundair en hoger onderwijs

logo
Bron

Vind jij het ook belangrijk dat jouw leerlingen eerste hulp leren maar weet je niet goed hoe hier aan te beginnen? Dan biedt Rode Kruis-Vlaanderen jou de oplossing!

Tijdens de 5-daagse praktijkgerichte Train the Traineropleiding leren we je alles om jouw leerlingen eerste hulp aan te leren.

Als je slaagt voor het examen, word je Lesgever Eerstehulpverlening Onderwijs! Je krijgt al het kant-en-klare didactische materiaal voor handen om zelf de eerstehulpcursussen van Rode Kruis-Vlaanderen te organiseren. Bovendien kan je ook zelf de erkende brevetten van Rode Kruis-Vlaanderen uitreiken aan je leerlingen!

De eerstehulpcursussen van Rode Kruis-Vlaanderen en de bijhorende brevetten zijn een absolute meerwaarde. Je leerlingen worden eerstehulpvaardig en bovendien zijn eerstehulpopleidingen een perfecte stimulans voor de burgerschapszin van jouw leerlingen!

 

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor leerkrachten uit alle richtingen secundair onderwijs (tweede en derde graad), docenten uit het hoger onderwijs en lesgevers in erkende opleidingen binnen het volwassenenonderwijs.

Hoe lang?

5 dagen

Prijs?

De deelnameprijs bedraagt 276 euro per deelnemer. Dit is 50% van de reguliere kostprijs (552 euro)  voor deze 5-daagde opleiding. In deze prijs is alles inbegrepen.

Inschrijven?

Via http://act.rodekruis.be kan je alle geplande opleidingen van Rode Kruis-Vlaanderen terugvinden. Vink onder ‘eerste hulp voor op het werk’ de optie ‘TTT-secundair en hoger onderwijs’ aan. Vervolgens kan je je gewenste opleiding selecteren. Door het inschrijvingsformulier in te vullen, bevestig je jouw inschrijving.

Rode Kruis-Vlaanderen
Organisatie

Ontdek ook

Bekijk alle

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
lager 1e, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e leerjaar
aso 2e, 3e graad
bso 2e, 3e, 4e graad
kso 2e, 3e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
graduaatsopleidingen (hbo5) alle
lerarenopleiding alle
hogeschool alle
universiteit alle
basiseducatie alle
secundair volwassenenonderwijs alle
 vakken niet vakgebonden, sociale vaardigheden
Info
Soort Nascholing of activiteit
Bijgewerkt19-07-2019
Nummer 83491
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
burgerschapburgerschapseducatieeerste hulpEHBOgezondheidseducatiehoger onderwijsRode KruisRode Kruis-Vlaanderensecundair onderwijstrain the trainerTTT