Al spelend Nederlands leren buiten de schoolpoort

Maak kennis met ons ruim aanbod aan spelmateriaal en interactieve werkvormen om Nederlands te leren.

Ga je deze zomer een taalkamp begeleiden voor anderstalige kinderen of jongeren? Of ben je begeleider van kinderen en jongeren in een jeugdvereniging en zoek je inspiratie om anderstalige deelnemers te ondersteunen in hun eerste stappen in het Nederlands? Zoek je naar materialen om de Nederlandse taalvaardigheid van kinderen en jongeren op een speelse en interactieve wijze te verbeteren? Tijdens deze vorming maak je kennis met ons groot aanbod aan spelletjes om Nederlands te leren en te oefenen.

Marie-Claude Gevaert heeft een jarenlange ervaring in thema's als taal, interculturele competentie, diversiteit, transculturele psychologie, meertaligheid, geweldloze communicatie en geeft al zo'n 15 jaar vormingen aan leerkrachten en begeleiders over deze thema's... Ze tracht met haar opleidingen in groeiende verbondenheid de uitdagingen van deze diverse wereld aan te gaan.

Schrijf in.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden
NederlandsNT2OKAN - NT2
Info
Nascholing of activiteit
Gepubliceerd: 03-09-2018
Nummer: 84663
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
anderstalige jongerenanderstalige kinderenbegeleiderinteractieve werkvormenNederlandsNederlandse taalvaardigheidschoolpoorttaalkampvakantietalen