Vorming internet en cyberpesten kinderen


Bron

Met Cybersense laten we kinderen uit de 3de graad van het basisonderwijs nadenken over hun eigen nettiquette en gedrag op het internet. Via dit interactieve en participatieve vormingsprogramma simuleren en bekijken we samen allerlei online situaties.

Zo leren de kinderen meer over cyberpesten. En leren ze bewuster en weerbaarder om te gaan met situaties die ze tegenkomen op het internet. We bevorderen de online weerbaarheid van jouw leerlingen. 

Pimento is expert in pestpreventie en in werken met groepen kinderen jongeren. Pimento is lid van het expertennetwerk Kies Kleur Tegen  Pesten, dat de Vlaamse Week tegen Pesten organiseert.

We stellen op basis van jouw noden en vragen een vorming op maat samen. Een intensieve ervaring voor jouw groep, waarbij we samen op zoek gaan naar wat boeit, beweegt en raakt. We werken steeds met beproefde methodieken en werkvormen aangepast aan het individu en de groep.

Onze begeleiders verplaatsen zich naar een locatie van jouw keuze in heel Vlaanderen.

Of je boekt bij ons je vorming inclusief verblijf in een vormingshuis van Chirojeugd Vlaanderen. Je vindt een Chirohuis in elke Vlaamse provincie.

Pimento
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan