Awakening to Life Intensive

Awakening to Life Intensive met Robert Gonzales en Robert Krzisnik is een 6 1/2-daagse intensieve experiëntiële retraite, die plaatsvindt van 6-13 december 2019 in Chateau Frandeux, Rue des Pèlerins 4, 5580 Mont-Gauthier.


Voormalige retraites trokken deelnemers uit meer dan 15 landen, waaronder Duitsland, Nederland, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Oostenrijk, Israël, Canada, het VK, de VS, Puerto Rico, België, de Tsjechische Republiek, Hong Kong, Frankrijk en Slovenië.

De retraite biedt de mogelijkheid om

  • direct ervaren, voelen en zijn;
  • belichaamt onze diepste authenticiteit;
  • venturing voorbij het hoofd-gecentreerde denken;
  • herwinnen van heelheid en getuige zijn van het Mysterie van het bestaan.

DE PASSIE VAN ROBERT & ROBERT
Wij, de Roberts ;-), zijn niet alleen verbonden door onze voornamen, maar ook door onze kerngedachten om het leven volledig te laten stromen; door het werk dat we doen om evolutionaire processen te ondersteunen en te verbeteren; en door onze spirituele geschiedenis die in beide gevallen begon met Intensives van de Verlichting, doorgegaan met verschillende meditatiepraktijken en uiteindelijk de spirituele kern van Geweldloze Communicatie omarmde. We zijn beiden zeer enthousiast en gepassioneerd over het hebben van deze intensieve retraites, waarin we als een gemeenschap getuige zijn van de belichaming van onze diepste authenticiteit. We zijn het volledig eens met de deelnemers aan de pilot Awakening to Life Intensive in 2014, die zeiden dat het een terugtrekking was om 'voor te leven en te sterven'.

HET FORMAAT VAN DE RETRAITE

Volledig ervaringsgerichte aard van de retraite

De focus van de retraite ligt op direct ervaren in de eerste plaats door middel van dyade werk, maar ook door individuele en groepsprocessen, inclusief lichaamswerk en integratietijd in de natuur. Facilitators zullen er niet zijn om les te geven, maar om begeleiding en ondersteuning te bieden.

Intensiteit en toewijding

Deze retraite zal worden gehouden als een heilige tijd voor ons diepste zelf. Met intensieve retraite bedoelen we dat:

  • we zullen werken van rond 7:00 in de ochtend tot rond 22:00 in de avond;
  • we vragen u om af te zien van het gebruik van internet - inclusief e-mail - en telefoons, tenzij dit absoluut dringend is, gedurende de gehele retraite;
  • we zullen je uitnodigen om, tijdens pauzes en vrije tijd, je intentie te houden en je te richten op een bewust onderzoek naar de diepste authenticiteit (in plaats van zich bezig te houden met casual socializen).

Omarmen wat is

Dit is geen zelfverbeteringsworkshop, waarin bepaalde aspecten van onszelf worden ervaren als verandering, bevestiging, genezing. De deelnemers worden continu aangemoedigd om het Geheel te ervaren en te omarmen, in plaats van van een onvolmaakte staat naar een betere te gaan.

Voorbenodigdheden
Hoewel dit geen klassieke training Geweldloze Communicatie is, zijn basisvaardigheden voor Geweldloze Communicatie van eerlijke zelfexpressie, empathisch luisteren en zelf-empathie vereist.
Daarom willen we dat de deelnemers ten minste vier (4) volledige dagen training hebben genoten in Geweldloze Communicatie met een CNVC-gecertificeerde trainer.

Taal: De voertaal van de retraite is Engels.

Aantal deelnemers
Het aantal deelnemers aan dit seminar is beperkt tot 40.
Deze retraite vult zich snel, dus boek snel om teleurstelling te voorkomen.

registratie

Aangezien er enkele specifieke kenmerken zijn met deze training, is het registratieformulier uitgebreider dan normaal.

U kunt de registratie onderaan de site invullen en dan DIT formulier invullen.

Zodra de registratie is ingediend, ontvangt u een factuur. Zodra u de factuur hebt ontvangen, dient u de aanbetaling van € 150 over te maken, waarna uw stoel in de retraite wordt gereserveerd. De aanbetaling wordt niet terugbetaald als u uw deelname later annuleert.

De volledige betaling kan op elk moment worden gedaan, maar niet later dan 1 augustus 2019.

Rekeningnummer: Blabla - Huis voor verbinding - BE53 7360 0898 1153 - BIC: KREDBEBB en voeg uw naam toe.

Annuleringsbeleid
Voor annuleringen vóór 1 augustus 2019 betalen we uw seminargeld terug minus de aanbetaling van € 150.
Voor annuleringen op 1 augustus of later zal er alleen een restitutie van de vergoeding plaatsvinden (minus de aanbetaling van € 150) als een andere deelnemer uw plaats inneemt.

Seminar Attendee Cancellation Insurance Insurance

We raden ten zeerste aan om een verzekering af te sluiten die uw risico dekt, als u de retraite niet kunt bijwonen in geval van ziekte of andere ernstige gebeurtenissen in het leven. Er zijn veel providers beschikbaar voor deze, controleer zorgvuldig welke evenementen zijn gedekt. Hier is een voorbeeld .

plaats
Rue des Pèlerins 4
BE 5580 Frandeux
0032 (0) 84367439
info@chateaufrandeux.be

timing

De retraite begint op zondag 6 december 2019, met diner om 18.00 uur (18.00 uur).

De retraite eindigt op zondag 13 december 2019, met lunch om 13.00 uur (13.00 uur).

Kosten
De kosten voor dit evenement zijn onder meer:
- € 980 opleidingskosten (€ 810 + 21% BTW)
Accommodatie (exclusief 6% BTW)
- € 595 Eenpersoonskamer
- € 475 tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden
- € 415 gedeeld 3 personen

We nodigen u van harte uit om meer dan € 980 te betalen als u kunt, zodat we aanvragers met minder financiële middelen kunnen ondersteunen. Als u wilt deelnemen maar de volledige trainingstoeslag niet kunt betalen, laat ons dan weten hoeveel ondersteuning u nodig heeft. We nemen dan contact met u op zodra we extra geld van andere deelnemers ontvangen.

REGISTRATIE

U kunt de registratie onderaan de site invullen en dan DIT formulier invullen.

RETREAT FACILITATORS

Robert Gonzales

Robert Gonzales 'werk Living Compassion is voortgekomen uit een leven van onderzoek naar de kruising tussen spiritualiteit en menselijke communicatie. Zijn invloeden omvatten Dr. Marshall Rosenberg (oprichter van Nonviolent Communication), Stephen Schwartz (maker van Compassionate Self-Care) en andere spirituele leraren. Zijn eerste formele spirituele oefening was de Intensives van de Verlichting, waaraan hij vele jaren deelnam en leidde.
Robert behaalde een doctoraat in de klinische psychologie in 1989 en was een praktiserend therapeut gedurende vele jaren, die individuele en parenbegeleiding biedt. Hij ontmoette Marshall Rosenberg in 1985 en begon met het lesgeven van Geweldloze Communicatie in 1986. Hij is een gecertificeerde trainer bij het Centrum voor Geweldloze Communicatie.
Robert's werk Living Compassion is geëvolueerd als een integratie van belichaamde spiritualiteit en Geweldloze Communicatie. Zijn trainingen bieden manieren om de dagelijkse beoefening van het leven volledig te cultiveren, gegrond in mededogen voor zichzelf en anderen. Robert heeft een bijdrage geleverd aan het werk van het Center for Nonviolent Communication als een gecertificeerde trainer, die als een certificatieassessor fungeerde en als voorzitter van de raad van bestuur. Hij blijft optreden als hoofdtrainer voor International Intensive Trainings (IIT's). Hij was een van de medeoprichters van het NVC Training Institute en richtte in 2010 het Centre for Living Compassion op, een non-profit organisatie waarmee hij zijn werk deelt.
Website: Center for Living Compassion

Robert Krzisnik

Robert Krzisnik, MSc. Psych., Werkt al 31 jaar met individuen en groepen als psychotherapeut, trainer, teamcoach, complexe vergaderfacilitator en conflictbemiddelaar in een breed spectrum van omgevingen: van zakelijke tot educatieve tot persoonlijke en spirituele retraites.

Robert is een gecertificeerde trainer bij het Center for Nonviolent Communication en is trainer bij International Intensive Trainings (IIT's) over de hele wereld.

In 1986 beleefde Robert zijn eerste Intensieve Verlichting (van de 45, die hij bijwoonde of faciliteerde) en zijn passie voor de verkenning van de essentie van het leven is sindsdien nooit meer gestopt.

De meest betekenisvolle en transformerende processen op zijn reis waren Intensieve Verlichting, Soto Zen-meditatie en Geweldloze Communicatie.

Website: ThatField

Gegevens
Vrijdag 06-12-2019 (18:00) - Vrijdag 13-12-2019 (13:00)
Chateau Frandeux, Rue des Pèlerins 4, 5580 Mont-Gauthier

Blabla BVBA
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden
Niet vakgebonden
Info
Nascholing of activiteit
Gepubliceerd: 18-03-2019
Nummer: 90818
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
Awakening to Life Intensievegeweldloze communicatieterugtrekken