WISPERpro : Praktijkmateriaal voor theaterdocenten

logo
Bron

Drie dagen lang krijg je als theaterdocent concreet praktijkmateriaal aangeboden en leer je op een inventieve manier je eigen theateroefeningen te bedenken. Je ontwikkelt de vaardigheid om een stapsgewijze en logische opbouw van een theaterles te maken.We besteden ook aandacht aan jouw manier van lesgeven en je eigen rol als begeleider van een creatief proces.

We focussen elke dag op een ander aspect: bouwstenen van het theater, sessies ontwikkelen en het begeleiden zelf. Nadien kan je onmiddellijk aan de slag met de inspiratie en handgrepen die je tijdens deze driedaagse aangereikt worden. 

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die input zoekt voor het maken en begeleiden van dramalessen: theaterdocenten, leerkrachten en jeugdwerkers. In deze driedaagse komen zowel lesopbouw, begeleidersstijl als theaterdoelstellingen en –inspiratie aan bod.

Ben je eerder op zoek naar manieren om theater in te zetten als middel bij een persoonsgerichte en/of therapeutische aanpak naar jouw groep toe? Dan is deze cursus wellicht niet wat je zoekt. Bij twijfel, mail eva@wisper.be

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
WISPER vzw
Organisatie

Ontdek ook

Bekijk alle