WISPERpro : Praktijkmateriaal voor dansdocenten

logo
Bron

Als docent of begeleider van groepen geef je ontzettend veel van jezelf: je bent constant bezig met het omzetten van ideeën, de zoektocht naar inspiratie of het uitproberen van nieuwe (werk)vormen. Geen wonder dat je er dan af en toe nood aan hebt om uit te wisselen met vakgenoten!

Tijdens deze tweedaagse reflecteren we samen over inspiratiebronnen, methodische kaders, opbouw van lessen en manieren om ideeën te concretiseren. Je krijgt praktijkmateriaal aangeboden en leert op een inventieve manier je eigen dans- en bewegingsoefeningen te bedenken. Je ontwikkelt verder de vaardigheid om een stapsgewijze en logische opbouw van een dansles of lessenreeks te maken.

Wat er nog allemaal aan bod kan komen? Zorgen voor een veilig kader én zorgen voor uitdaging. Omgaan met verschillende niveaus, mogelijkheden en achtergronden binnen een groep. Het variëren op thema’s in een lessenreeks. Mogelijkheden om te improviseren in groep. En meer.

Of je nu pas begonnen bent met lesgeven of al jaren bezig bent en nieuwe input zoekt: in een groep van mede docenten leer je bij, stem je af en raak je zonder twijfel nog meer geïnspireerd!

WISPER vzw
Organisatie

Ontdek ook

Bekijk alle

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
lager 1e, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e leerjaar
 vak lichamelijke opvoeding

secundair 1e graad a en b
aso 2e, 3e graad
bso 2e, 3e, 4e graad
kso 2e, 3e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
 vak podiumkunsten - theater dans ballet

dko alle
 vak dans

lerarenopleiding alle
 vak
Info
Soort Nascholing of activiteit
Publicatie07-05-2019
Nummer 92462
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
bewegingbewegingsexpressiebewegingslesbewegingsopvoedingdansdansdocentdansexpressiekunsteducatienascholingpraktijkmateriaalWISPERpro