Webinar: Teaching on steroids - using technology to make teaching more inclusive

Toll-net organiseert een bijzondere en inspirerende "Future Teacher" conferentie op donderdag 23 en vrijdag 24 mei.  Kan je er niet bij zijn?  Geen nood, de keynote "Teaching on steroids - using technology to make teaching more inclusive' van Alistair McNaught op donderdag 23 mei kan je alvast online volgen omstreeks 13.15 u.  Deze keynote zal in het Engels gegeven worden.

Alistair onderzoekt eenvoudige manieren waarop technologie het onderwijs kan transformeren van iets passief naar iets actiefs dat een breed scala aan studenten kan aanspreken.  Alistair McNaught is een toegankelijkheisspecialist bij Jisc in het Verenigd Koninkrijk. 

Lesgeven is een moeilijke opdracht en soms lijkt het alsof er onderwijstechnologie bestaat om een moeilijke taak nog moeilijker te maken! Het gebruik van eenvoudige hulpmiddelen en technologieën kan het echter gemakkelijker maken om het gebruik van eenvoudige hulpmiddelen en technologieën op creatieve wijze te vergemakkelijken.

  • studenten te betrekken,
  • ondersteuning van studenten,
  • geef ze betere vaardigheden zonder dat je meer werk krijgt.

Lilian en Ron zullen de streaming faciliteren om deelname mogelijk te maken van degenen die niet in staat zijn om het f2f-evenement bij te wonen. Als je op afstand deze keynote wenst te volgen, registreer je dan hier.

Toll-net
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden
Niet vakgebonden
Info
Nascholing of activiteit
Gepubliceerd: 16-05-2019
Nummer: 92872
Categorie
Nascholing - Studiedag - Workshop
Trefwoorden
inclusieinclusivetoegankelijkheidToll-netwebinar