Info

De projectsite 'Ondernemen op school' is een initiatief van Edufiks.

Op deze projectsite verzamelen we alle informatie, activiteiten, lesmateriaal, multimedia… rond ‘ondernemen op school’. Tevens gebruiken we deze projectsite om resultaten van projecten zoals Edufiks te verspreiden. 

Hiermee willen we dan ook een oproep doen aan alle organisaties en initiatieven om hun materiaal rond ondernemen op school nu al toe te voegen en zo breder bekend te maken. Dit kan eenvoudig en snel via KlasCement. Voeg je materiaal toe via www.klascement.net , meld je aan en kies voor ‘Toevoegen’. Kies voor ‘Uitgebreid toevoegen’ en kies in stap 4 bij ‘Projecten’ voor ‘Ondernemen op school’. Uw bijdrage zal na moderatie automatisch ook verschijnen op de nieuwe projectsite ‘Ondernemen op school’. Bijdragen die u vroeger al plaatste op KlasCement en die te maken hebben met ondernemen, zullen automatisch verschijnen op de nieuwe projectsite.
Op deze manier worden alle initiatieven rond ondernemen op school verzameld op één plek. Bovendien kunnen alle leerkrachten hun materiaal, informatie en ervaringen hier delen. Zo wisselen ze zelf expertise uit wat uiteindelijk te goede zal komen voor de leerlingenOp deze projectsite verzamelen we alle informatie, activiteiten, lesmateriaal, multimedia… rond ‘ondernemen op school’. Deze projectsite is een onderdeel van KlasCement, waardoor we al gegarandeerd onze meer dan 66.000 leden (vooral leerkrachten) bereiken. Tevens gebruiken we deze projectsite om resultaten van projecten zoals Edufiks te verspreiden. 

Hiermee willen we dan ook een oproep doen aan alle organisaties en initiatieven om hun materiaal rond ondernemen op school toe te voegen en zo breder bekend te maken.

Dit kan eenvoudig en snel via KlasCement of rechtstreeks via deze projectsite.

Meld je aan en kies voor ‘Toevoegen’. Kies voor ‘Uitgebreid toevoegen’ en kies in stap 4 bij ‘Projecten’ voor ‘Ondernemen op school’. Jouw bijdrage zal na moderatie verschijnen op de nieuwe projectsite ‘Ondernemen op school’.

Bijdragen die je vroeger al plaatste op KlasCement en die te maken hebben met ondernemen, zullen automatisch verschijnen op deze nieuwe projectsite.

Op deze manier worden alle initiatieven rond ondernemen op school verzameld op één plek. Bovendien kunnen alle leerkrachten hun materiaal, informatie en ervaringen hier delen. Zo wisselen ze zelf expertise uit wat uiteindelijk te goede zal komen voor de leerlingen.