Meld probleem

Organisatie: Deugdenproject België

logo

Deugdenproject België is een nationale organisatie als deel van het Internationale Deugdenproject - The Virtues Project™.

In de geest van The Virtues Project™ wil Deugdenproject België uitgaan van het idee dat alle kinderen geboren worden met de deugden in aanleg. Als ouders, leerkrachten en andere volwassenen deze karaktergaven naar boven halen, kunnen we de wereld veranderen.

The Virtues Project™ helpt mensen om hun leven authentieker te gaan leven; ondersteunt gezinnen om hun kinderen te laten groeien in een sfeer van mededogen en authenticiteit; begeleidt leerkrachten om een veilige, zorgende klassfeer te creëren waar kinderen optimaal kunnen ontwikkelen; moedigt leiders aan om uitmuntendheid en ethiek te brengen in hun organisaties. The Virtues Project™ inspireert mensen en brengt wereldwijd een beweging op gang van daden van dienstbaarheid en vrijgevigheid; om geweld om te zetten in vrede met behulp van de deugden.

 

Jules Destréelaan 67, 9050 Gentbrugge, België

http://www.virtuesbelgium.org

deugdenproject@outlook.be

0478/56 27 99

Bekijk alle leden van Deugdenproject België (1)

Recentste leermiddelen van Deugdenproject België

Niet gratis

Deugdenproject

Logo Toegevoegd door Deugdenproject België - Nascholing of activiteit
Laatst aangepast op 08-01-2019
Deze activiteit vindt plaats van 08-03-2019 tot 09-03-2019

Scholen en hun medewerkers staan momenteel onder zware druk. Het Deugdenproject biedt ondersteuning aan leerkrachten en schoolmedewerkers  en geeft hen handige tools om kinderen en jongeren te leiden naar wie ze echt zijn.

Tijdens deze …

Nog geen score 1 1 46