Meld probleem

Organisatie: kompanie Pas-ta-nie

logo

Visie van de organisatie: Kompanie Pas-ta-nie wil de discussie over het inclusief onderwijs en het M-decreet verbreden en verdiepen onder alle betrokkenen. We beschouwen hierbij zowel de individuele mening en houding van onderwijsmensen, als de structurele benadering door het bevorderen van een collectieve analyse van het geheel van een inclusief onderwijsbeleid.

Vertaling van deze visie: Door de problematiek zichtbaar te maken in een herkenbaar thaterstuk "Opmaatgeregeld" , en een ruim aanbod van nabesprekingsvormen, bieden we aan individuele onderwijsbtrokkenen, maar ook aan de scholen, de ondersteuningsstructuren en andere betrokkenen, de gelegenheid hun houding en mening daarover collectief te bespreken en uit te werken in al zijn aspecten.

Kwaliteit: Kompanie Pas-ta-nie wordt professioneel geregisseerd, en de acteurs zijn ervaringsdeskundige onderwijsprofessionals. De besprekingsvormen zijn uitgewerkt in samenwerking met mensen uit onderwijsbeleid, zowel qua vorm als inhoud.

Muggenberglei 283, 2100 Deurne, België

http://www.opmaatgeregeld.wordpress.com

lvansant61@hotmail.com

0477/175616

Bekijk alle leden van kompanie Pas-ta-nie (1)

Recentste leermiddelen van kompanie Pas-ta-nie

Niet gratis

Opmaatgeregeld : theaterstuk over het M-decreet

Logo Toegevoegd door kompanie Pas-ta-nie - Nascholing of activiteit
Laatst aangepast op 26-06-2018
Deze activiteit vindt plaats van 01-09-2018 tot 30-06-2019

Opmaatgeregeld

Een interactief muzikaal theaterstuk over het M-decreet.

Deze voorstelling is een productie van Kompani Pastani, een gemixed, goedgemutst gezelschap, samengesteld uit twee dramaleerkrachten, een zorgcoördinator, een topmuzikant, …

Nog geen score 0 0 622