Vitality Projects

Ik geloof dat mensen met een goede fysieke en mentale veerkracht het verschil kunnen maken in een school. Mensen die flexibel en positief om kunnen gaan met veranderingen, moeilijkheden, onzekerheden en stress.

Veerkrachtige mensen zijn niet alleen een enorme aanwinst voor de school en onze hele samenleving, er is tevens een direct verband aangetoond tussen veerkracht en het risico op burn-out. (Michaël Portzky, neuropsycholoog)

 

Het is dan ook mijn missie om mensen naar de beste versie van zichzelf te helpen groeien door hun veerkracht te vergroten. 

Als veerkrachtcoach en voedingsconsulent richt ik mij op de totale veerkracht, zowel de fysieke als de mentale. Je fysieke welzijn heeft immers een impact op je mentale veerkracht. Daarnaast gaan inzichten en technieken uit de positieve psychologie de mentale veerkracht verhogen.

 

Voor ik als zelfstandige aan de slag ging, heb ik gewerkt in het secundair onderwijs. Ik heb hierdoor een zekere affiniteit voor de sector en wil heel graag mijn steentje bijdragen in het welzijn van leerlingen, leerkrachten, directie en ondersteunend personeel. 

 

Ziet u opportuniteiten waarmee ik u van dienst kan zijn, dan kom ik heel graag mijn visie en alle mogelijkheden persoonlijk bespreken. U kan tevens meer informatie over mij vinden op www.vitalityprojects.be. De website is vooral gericht op de persoonlijke begeleiding, maar lezingen of workshops zijn ook zeker mogelijk.

 

Ik hoop u hiermee van dienst te zijn geweest en kijk uit naar een nadere kennismaking.

 

Met vriendelijke groeten,

Anja