De Banier

De Banier is specialist in creatief materiaal, sport en spel, (workshop)begeleiding en kant-en-klare knutselpakketten. Wij zetten aan tot creëren en spelen. Aan jullie om te doen!

 

Ons educatief assortiment:

Creapakketten - Knutselpakketten speciaal ontworpen voor groepen van 20 kinderen. Elk pakket bevat de nodige materialen, een duidelijke werkbeschrijving met foto's en leuke tips om met een klas aan de slag te gaan.

 

Educatieve uitgaven - De Banier verdeelt (als partner van Pimento vzw) enkele educatieve uitgaven om aan de slag te gaan met thema's als relaties & seksualiteit, pesten & weerbaarheid, identiteit, zingeving & keuzes maken, en teambuilding. Meer info rond deze thema's vind je ook op www.pimento.be

 

Workshops - Wij helpen graag bij de unieke invulling van creatieve groepsactiviteiten. Onze professionele lesgevers begeleiden verschillende workshops voor kinderen, volwassenen, een gemengd publiek. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

 

Spel- en circuskoffers - Voor organisaties, scholen ... die met grote groepen werken ontwikkelden wij koffers boordevol uitdagend materiaal. 

 

Inspiratie - Op onze website vind je een schat aan inspiratie om een creatieve activiteit te organiseren.