Tekenfund

Tekenfund is de oudste en grootste aanbieder van creatieve geldinzamelingsacties voor onderwijs en kinderopvang. Ruim 1200 scholen en instellingen doen jaarlijks mee vanwege het gemak, de veiligheid en de hoge opbrengsten, maar vooral ook omdat de acties voor school kosten noch risico's met zich meebrengen.

Bovenal vinden deelnemende scholen een Tekenfund-actie gewoon tof om te organiseren. De kinderen maken elk een mooie tekening in de les. Hiervan worden wenskaarten, brooddozen, tekenbloks, tassen en andere artikelen gemaakt en de opbrengst van de verkoop is voor school.  Dankzij het uitgekiende IT-systeem en de unieke verkoop via persoonlijke webshopjes, is er nauwelijks planlast voor organisatie en team. Fijn tekenen en wat spullen opsturen en uitdelen; meer is het niet, simpel als bonjour.

Wat resteert is veel creatief plezier voor leerkrachten en kinderen, fiere familieleden én een mooie opbrengst voor school of een charitatief doel. Een school met 250 leerlingen tekent met gemak €3000,- bij elkaar. Zo maar een gratis schooluitstap, nieuwe gadgets of spelmaterialen... wat zou u met zo'n bedrag doen?

Ga naar www.tekenfund.be voor meer informatie of bestel meteen kosteloos het Tekenfund-startpakket met o.a. voor alle leerjaren inspirerende tekenideeën en gratis tekenpapier voor de hele school.