Poolster Producties

Heb je zin om met jouw school eens een echte musical op poten te zetten, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of doe je dit al jaren, en heb je eens zin in een nieuw verhaal? Poolster Producties schrijft musicals op maat van een lagere school. Het zijn volledig nieuwe verhalen met maatschappelijk relevante thema’s zoals klimaat, racisme en verdraagzaamheid.

 

Onze kant-en-klare musicalpakketten bevatten een korte inhoud, een uitgewerkt script en uitgewerkte nummers met partituren en instrumentale versies, zodat jouw school er zelf mee aan de slag kan. Je kan dat pakket nog uitbreiden met danstutorials en geanimeerde projecties als decor. De bedoeling is dat de leerlingen zélf op de planken staan, en iedereen zo zijn creatieve ei kwijt kan.

 

Natuurlijk is elke school, elke leerling en elke leerkracht anders. U kan ons dus steeds contacteren met uw specifieke  wensen. Zo kunnen wij zelf bijvoorbeeld ook langskomen om workshops te geven en de leerlingen en leerkrachten te begeleiden. Alles is bespreekbaar!