Mijnrapportfolio

MijnRapportfolio geeft een totaalbeeld van de ontwikkeling van het kind. Voor MijnRapportfolio geldt dat het aangepast kan worden op de specifieke wensen van uw school. Omdat de inhoud van de verschillende onderdelen volledig kan worden afgestemd op de visie van uw school, past het altijd bij uw manier van onderwijs geven.

Kind
Ieder kind heeft een persoonlijke startpagina. Deze pagina kan door het kind zelf worden ingevuld, hetgeen de betrokkenheid en het eigenaarschap vergroot.
Dit ben ik, Hier werk ik aan en Hier ben ik trots op zijn de onderdelen. In de hogere groepen kan het kind zelf al veel invullen. In de lagere groepen kan het kind samen met de leerkracht invulling geven aan de startpagina.

Leerkracht
Iedere leerkracht kan de ontwikkelingen van het kind volgen. Binnen de op uw school aangepaste vragenlijsten, is het voor u als leerkracht eenvoudig om gegevens in te voeren en de brede ontwikkeling van elk kind te volgen.

Ouder
MijnRapportfolio biedt ook aan ouders de mogelijkheid om mee te kijken met de ontwikkelingen van hun kind. Ouders kunnen op elk gewenst moment inloggen om de ontwikkeling van hun kind te volgen. Op deze manier wordt de ouderbetrokkenheid vergroot.