Action Learning Lab

Visie van de organisatie

Op betekenisvolle wijze bijdragen aan het presterend en waarderend actielerend vermogen van een organisatie door middel van persoonlijke- en organisatieontwikkeling.

Vertaling van deze visie

Waarderend Actieleren© is een unieke krachtige methode om allerhande vraagstukken op te lossen in een organisatie, een afdeling of team. Ze maakt daarbij optimaal gebruik van het aanwezige talent en de creativiteit in de organisatie. Het schept de juiste startcondities om zaken te veranderen en voor het vinden van creatieve oplossingen voor uw Vraagstuk.

Waarderend Actieleren© is een een unieke synthese van 3 wetenschappelijk en wereldwijd bewezen inzichten en methoden. Het is een motiverende, verbindende en oplossingsgerichte methode. Waarderen wat wél goed gaat, wat wél kan, waarderen van sterkten en kansen, en elkaar! Daardoor ontstaat positieve energie, bevlogen teamwork, slagkracht en doelgerichte actie. Zo komt u tot duurzame oplossingen voor uw vraagstuk en komt u met een gemotiveerde crew sneller op uw bestemming. Met het inzetten van Waarderend Actieleren© verzekert u zich van zowel van de juiste koers, van wendbaarheid, alsook van de volle wind in de zeilen.

Kwaliteit

Recentste leermiddelen

Er werden geen leermiddelen gevonden om weer te geven.