SMART Exchange : Educatieve content voor je SMART Board

Foto Toegevoegd door Domien Paumen op 26.03.2010
Website

Smart Exchange is een website met een database aan lessen voor het SmartBoard, specifiek gemaakt met de Notebooksoftware. Via land- en taalkeuze kan je kiezen waar je materiaal wil gaan bekijken, gaan halen of gaan plaatsen. Nederlands is jammer genoeg nog niet beschikbaar.

Er zijn drie functies aanwezig binnen de website:

  • Via de zoekfunctie kan je op trefwoord zoeken. De zoekfunctie zoekt niet alleen naar titels, maar ook naar de inhoud van elke bron, zodat leerkrachten snel relevant materiaal kunnen vinden, beoordelen en delen. Ze kunnen ook lesactiviteiten bekijken vóór ze deze downloaden.
  • Je kan materiaal gaan delen met mekaar. Leerkrachten kunnen eenvoudig hun eigen lessen plaatsen op SMART Exchange zodat andere leerkrachten hier gebruik van kunnen maken. Leerkrachten kunnen hun favoriete lessen waarderen om ze op die manier aan te bevelen bij anderen. Het totaal aantal keren dat een lesactiviteit is aanbevolen staat ernaast.
  • Als leerkracht heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het forum.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
Niet niveaugebonden
Niet vakgebonden
Categorie
Educatieve site (oefeningsite, lessite, ...)
Trefwoorden
digitale bordeneducatieve contentexchange.smarttechforumlesmateriaalnotebookSMART BoardSMART Exchangezoekfunctiedigitaal bord