Bijdragen op de talensite (h)erkennen met een logo

logo

Bij de bijdragen op de talensite staan logo’s. Ze illustreren vaak de bron of het thema van de bijdrage.

Dit logo is gereserveerd voor de officiële teksten van de overheid, zoals de eindtermen, ontwikkelingsdoelen of informatie over peilingsresultaten.

Dit logo staat bij bijdragen die voldoen aan bepaalde criteria. Er is een aantal prioritaire criteria vastgelegd voor zo'n logobijdrage en een aantal kenmerken dat een meerwaarde oplevert. De criteria vind je bij dit artikel als pdf.

Een moderatorengroep werkt samen met de afdeling Curriculum om bijdragen af te wegen tegenover die criteria en het logo toe te kennen. Het is de bedoeling leerkrachten op die manier concreet te ondersteunen in hun kwaliteitsvol talenonderwijs. 

Oproep: bijdragen voor talensensibilisering en initiatie Frans 

Talensensibilisering en initiatie Frans is het eerste thema waarvoor we logobijdragen zoeken. Deel je lesmateriaal met de collega’s van het basisonderwijs in Vlaanderen, schrijf een artikeltje in de categorie praktijkvoorbeeld of toon wat je doet in een videootje.

Heb je zelf bijdragen die in aanmerking komen voor het logo ? 

  1. Voeg de bijdrage toe op www.delathoogvoortalen.be. Na toevoeging krijg je op de talensite een bericht met het nummer van je bijdrage.
  2. Mail zowel onderwerp als nummer van de bijdrage naar hugo.vanheeswijck@ond.vlaanderen.be en bea@klascement.net Bij deze mail voeg je de bijdrage als bijlage toe.

Vind je op de talensite bijdragen die in aanmerking komen voor het logo ?

Mail het nummer en het onderwerp van die bijdrage naar hugo.vanheeswijck@ond.vlaanderen.be en bea@klascement.net. (Het nummer van de bijdrage staat ook in de URL.)

Na toekenning van het logo worden de bijdragen binnen de drie weken gepubliceerd.

 Omdat onderwijsmensen elkaar helpen en steunen

Bea Claeys
Andere functie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan