Jouw aangepast aanbod voor dans (dko)

Via KlasCement krijg je (aangepaste) inhoud en inspiratie voor jouw lessen in het deeltijds kunstonderwijs, want verschillende van je collega's én organisaties bewijzen dat leren vanop afstand ook mogelijk is voor dans. Hier en daar kom je pareltjes tegen van buiten het deeltijds kunstonderwijs. Deze kan je mits een kleine aanpassing gebruiken in jouw lessen.

Lesplannen en dansvoorstellingen 

Je krijgt een waaier aan lesideeën. Hetpaleis werkte mooie lesplannen uit waarin je een grote keuze hebt uit fragmenten van verschillende dansvoorstellingen met elk hun eigen stijl, op maat van groot en klein. Wat dacht je ervan je oudere studenten te prikkelen met een reportage waarin ze de theaterwereld ontdekken door de ogen van Sidi Larbi Cherkaoui?

Opera's en balletten 

Ontdek hieronder wat er mogelijk is voor je lessen dans. Naast inspirerend en educatief materiaal materiaal, krijg je ook o.a. ook gratis toegang tot de beste opera's en balletten uit de afgelopen seizoenen van Opera Ballet Vlaanderen. Je vindt daarnaast ook lesmateriaal dat je ondersteunt als het buiten je comfortzone ligt om opnames te maken. Laat je ook inspireren door de leermiddelen aangemaakt voor het groepsmusiceren. Vele tools die daar worden aangereikt, kan je ook gebruiken om samen te dansen. 

Door KlasCement | Bijgewerkt:
Pixabay