STEM in lager onderwijs: Navorming op aanvraag


Wat betekent wetenschap, techniek en STEM voor mij, in mijn klas en voor mijn leerlingen? Hoe pas ik het toe in verschillende leergebieden? Brightlab geeft tijdens deze opleiding kort en krachtig haar visie van techniek en STEM in het lager onderwijs.

We leggen de klemtoon op de link met de leefwereld van het lagereschoolkind en de maatschappelijke context. We bespreken onze krachtige leeromgeving met aandacht voor techniek- en STEM-inhoud en gebruikmakend van correcte didactiek en de nieuwste didactische middelen.

Vooral het wetenschappelijk en technisch proces krijgt toelichting. Dit gebeurt aan de hand van een praktisch en haalbaar experiment voor onderzoekend leren en een haalbare technische realisatie voor ontwerpend leren uit onze thematische techniek- en STEM-leerlijnen zoals Groene Vingers, elektriciteit, energie, zinken en drijven of computationeel denken.


Brightlab: STEM in het lager onderwijs

Plaats en data

  • tot (op aanvraag)
  • provincie Antwerpen (België)
Kies passende professionalisering: lees de kijkwijzer.

Kosten

€385 voor een halve dag (max. 3u) voor min. vijf en max. zeven deelnemers. Andere combinaties van tijd en aantal zijn mogelijk.

Meer info over de voorwaarden en prijzen: https://brightbib.be/categorie/projecten/navorming-op-maat.
Brightlab
Organisatie

Ontdek ook

Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.