JCW : Inzoomen op haar

Wetenschapsexposciences 2009 vond plaats op 13 en 14 maart in paleis 3 van Brussels expo.

Wetenschapsexposciences is een jaarlijks nationaal evenement waarbij jongeren van 6 tot 25 jaar hun eigen wetenschappelijk project komen voorstellen aan het grote publiek en een jury. Alle projecten rond wetenschap, techniek of samenleving zijn welkom!

1. Deelnemen

Op wetenschapsexpo kan je, alleen of met een team, een eigen project komen voorstellen. het project kan verschillende vormen aannemen: een experiment dat je op poten zette, een onderzoek dat je uitvoerde, een ontwerp dat je maakte of een uitvinding die je deed, ... Gedurende 2 dagen krijg je op wetenschapsexpo een eigen stand, waar alle geïnteresseerden je kunnen vinden, om zich te verdiepen in jouw project. Je hebt alleen toestemming nodig van de school om aanwezig te zijn op de expo omdat de eerste dag op een schooldag valt.

2. Bezoeken

Daarnaast bieden verschillende wetenschappelijke instellingen en scholen activiteiten aan op de expo. Het is dus zeker de moeite om de expo te komen bezoeken! Je kan er bijvoorbeeld een uitstapje met de klas of met je familie van maken.

Steven Duyver
Leerkracht

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
secundair 1e graad a en b
aso 2e, 3e graad
bso 2e, 3e, 4e graad
kso 2e, 3e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
Techniek (technologische opv.)ChemieFysica
Info
Video
Bijgewerkt: 18-06-2009
Nummer: 13595
Categorie
Praktijkvoorbeeld
Trefwoorden
azijnbeschadigd haarhaarkleurhaarschubhaaruitvalinzoomen op haarJCWmicroscoopnatriumoxidepermanentsodiumverven van haarwaterstofperoxide